Megújultunk!

Földön, vízen, égen – de leginkább a honlapunkon és a Facebookon! Reméljük, mindenki örömét leli a megújult külsőnkben és a sok-sok új funkcióban. Fel sem tudnánk sorolni, mennyi minden változott, de azért néhány hasznos dolgot mégis megemlítenénk:

Közvetlen Facebook kapcsolat: A főmenüből egyetlen kattintással a hivatalos Facebook oldalon landolhatunk.

marta_newfb_inmotion

Archívum: A keresési funkciót kiegészítendő a jobb oldali sávban található egy legördülő menü, ahonnan időrend szerint (év / hónap alapján) visszakereshetők régebbi írásaink.

Események: A főoldal jobb oldali sávjában látható naptárlapok fölé navigálva azonnal láthatjuk az események részleteit. Több információra van szüksége? Kattintson az esemény szövegére. Jegyet szeretne venni? Amennyiben a szervező biztosít online jegyvásárlást, a részletes oldalról egyetlen kattintással célba ér! Szeretné, ha az esemény a Google naptárjába is bekerülne? Szintén csak egyetlen kattintás!

Galéria: Nehézkes volt korábban a képek nézegetése? Válassza ki a megfelelő almenüből a keresett tematikus albumot: a fényképek kicsinyített verziói azonnal megjelennek. Bármelyik képre kattintva előugrik a teljes nagyságú kép, a nézegetőben pedig előre és hátra is lapozhat.

Néhány oldal még szerkesztés alatt áll, így kisebb hibák még előfordulhatnak. Igyekszünk mindent minhamarabb a helyére tenni, hogy gond nélkül élvezhesse új oldalunkat. Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk!

error: Content is protected !!